Coaching & Supervisie

Coaching / Zelf betalen

Soms loop je op verschillende terreinen vast zonder dat het echt een psychische stoornis oplevert. Vragen rondom zingeving, werkgerelateerde problemen of levensfaseproblematiek kunnen behoorlijk veel impact hebben op je geluksgevoel. Samen gaan we met deze vraagstukken aan de slag om je snel weer op het juiste pad te krijgen.

Daarnaast kan het zijn dat de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt. Bij sommige psychische stoornissen, zoals slaapstoornissen, identiteitsproblemen of aanpassingsstoornissen wordt van je verwacht dat je het zelf of samen met mensen in je omgeving op kunt lossen. Helaas is dat niet altijd het geval. Ik kan je dan helpen om hier toch overheen te komen.

Tot slot kun je uit privacy-overwegingen kiezen om de behandeling zelf te betalen. Wanneer de behandeling door de zorgverzekeraar vergoedt wordt ben ik verplicht informatie zoals de diagnose aan hen te verstrekken. Wanneer je liever niet wilt dat de zorgverzekeraar deze gevoelige informatie krijgt kun je er voor kiezen om de behandeling zelf te betalen.

Supervisie

Als psychotherapeut ben ik bevoegd supervisie te geven aan GZ-psychologen in opleiding en andere hulpverleners in de GGZ. In deze gesprekken leg ik de nadruk op wat er tussen jou en de patiënt gebeurt en koppel dit aan je eigen leerervaringen. Daarbij houden we ook een scherp oog op de gestelde doelen in de behandeling en de gebruikelijke richtlijnen.  Met mijn ervaring in zowel as-1 behandelingen (angst, depressie, trauma) als persoonlijkheidsbehandelingen help ik je graag een verdiepingsslag te maken in je ontwikkeling.

 

Meld je aan klik HIER