Coaching

CoachingĀ 

Soms loop je op verschillende terreinen vast zonder dat het echt een psychische stoornis oplevert. Vragen rondom zingeving, werkgerelateerde problemen of levensfaseproblematiek kunnen behoorlijk veel impact hebben op je geluksgevoel. Samen gaan we met deze vraagstukken aan de slag om je snel weer op het juiste pad te krijgen. Hierbij maak ik gebruik van een unieke en state-of-the-art manier van coachen. Ik vertel je hier graag meer over.

 

Zelf betalen

Daarnaast kan het zijn dat de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt. Bij sommige psychische stoornissen, zoals slaapstoornissen, identiteitsproblemen of aanpassingsstoornissen wordt van je verwacht dat je het zelf of samen met mensen in je omgeving op kunt lossen. Helaas is dat niet altijd het geval. Ik kan je dan helpen om hier toch overheen te komen.

Tot slot kun je uit privacy-overwegingen kiezen om de behandeling zelf te betalen. Wanneer de behandeling door de zorgverzekeraar vergoedt wordt ben ik verplicht informatie zoals de diagnose aan hen te verstrekken. Wanneer je liever niet wilt dat de zorgverzekeraar deze gevoelige informatie krijgt kun je er voor kiezen om de behandeling zelf te betalen.

 

 

Meld je aan klik HIER