Onderzoek

Soms ervaar je problemen thuis, in vriendschappen of op je werk. Wanneer je niet weet waarom deze problemen ontstaan krijg je dit natuurlijk ook niet opgelost. Een psychotherapeutisch onderzoek kan hierin uitkomst bieden. In de onderzoeksfase kom je meer over jezelf te weten en over de problemen die er zijn. Samen gaan we op zoek naar de ontbrekende puzzelstukken om te begrijpen waar je problemen vandaan komen. Dit kan je helpen om het begrip over jezelf, anderen en de wereld te veranderen.

In het onderzoek kunnen we zowel gebruik maken van onderzoeksgesprekken, vragenlijsten en/of gestructureerde interviews. Samen levert dit een compleet beeld op waardoor je weer verder kunt. Bijvoorbeeld een keuze maken om in behandeling te gaan, of juist dat je zonder verder kunt.

Onderzoek in het kader van een gewenste naamswijziging 

Daarnaast doe ik ook onderzoeken in het kader van een naamswijziging. Wanneer je ernstige psychische hinder ondervindt van het dragen van je achternaam kun je deze veranderen. Hiervoor is een onafhankelijk onderzoek nodig door een BIG-geregistreerde psycholoog of psychiater. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Meld je aan klik HIER